Saturday 12 March 2016

I Challenge You


I woke up nice and early today and headed over to the gym to lift some weight for 45 mins or so followed by a little HIIT training on the cross trainer.

This made me feel SO GOOD and SO STRONG.. what a way to feel first thing in the morning! Positive vibes at 7am :-)

I came home and had a look through my note book I write in which is titled "LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF. LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF." My dad bought it for me a few years ago and it's full of notes to myself and quotes i've read and found inspiring.

I thought I'd share some of the things I've said to myself as they really helped me back then and they are so relevant to me right now...

Written June 2014 

"ALWAYS FIGHT MS FOR THE RIGHT TO A FUTURE IN CONTROL. TAKE CONTROL AND APPRECIATE LIFE AND THE SIMPLE THINGS AND LET THE SUPERFICIAL GO. BECOME A BETTER PERSON EACH DAY AND FOREVER CHALLENGE YOURSELF AS YOU ARE ALWAYS BECOMING A STRONGER, WISER AND MORE DEVELOPED HUMAN BEING"

Written July 2014 when I had lost the feeling in my legs...

"I CHALLENGE YOU...TO WALK TO THE GYM AND WORK ON YOUR WEAKNESS. I CHALLENGE YOU TO GO TO WORK AND COMPLETE YOUR 'TO DO' LIST I CHALLENGE YOU TO BE NICE TO EVERYONE YOU COME ACROSS TODAY, SMILE AND NOT TO BE DEFENSIVE. I CHALLENGE YOU TO FEED YOUR BODY WITH THE CORRECT NUTRIENTS TO MAKE YOU A HEALTHIER PERSON AND BEAT MS. I CHALLENGE YOU. NOW YOU ONLY HAVE YOURSELF TO COMPETE WITH"

Written December 2014 when I came out of hospital...

"HOME FROM HOSPITAL. AN EXPERIENCE I AM MOVING ON FROM, LEARNT A LOT FROM AND AM WILLING TO FORGET THE PAIN BUT NOT THE JOURNEY. I HAVE A SECOND CHANCE BECAUSE MY BODY FAUGHT.

WHAT I DO WITH MY FUTURE IS NOW IN MY HANDS. I HAVE TAKEN CONTROL AND I WILL CREATE MY HAPPINESS"

Written February 2015...

"DON'T GO BACKWARDS. FOCUS AND ACHIEVE THIS FOR YOURSELF. NO ONE WANTS THIS MORE FOR YOU THAN YOURSELF. DREAM, BELIEVE, ACHIEVE. JUST DO IT. BE A DREAM BELIEVER AND LOVE EVERY SINGLE DAY YOU ARE ALIVE. YOU ARE FREE. CHOOSE TO SUCCEED WHERE OTHER ARE NOT ABLE TO. DO THIS FOR YOU BUT REMEMBER THOSE WHO ARE NOT SO FORTUNATE. BE GRATEFUL AND LOVE LIFE, LOVE DEEPLY AND LOVE PASSIONATELY. INSPIRE THE WORLD TO LOVE, TO SUCCEED, TO DREAM, TO BE PASSIONATE, TO BE POSITIVE."

Written all the time...

" HE WHO SAYS HE CAN AND HE WHO SAYS HE CAN'T ARE BOTH USUALLY RIGHT"


P x

1 comment: